Najnovšie recenzie zo sekcie Maľovanie podľa čísiel
kvalitne farby, viditelne oznacenie, super vyber motivov, prakticke balenie- ine firmy nebalia do krabic
- Neboli priložené háčiky na zavesenie obrazu a aj farby sa mi zdajú menej kvalitné ako v minulosti. By
Zatial velmi dobre hodnotim nakup komunikaciu aj vydajne miesto. Uz som vas odporucila znamym. Verim zr vnucata budu mat z toho radost a vytvoria si vlastny obraz. Dakujem.
Je to relax
- Výhoda je, že aj laik si môže namaľovať pekný obraz.
- Dobře vyplněný volný čas
- Maľovanie bez rizika neúspechu
- Kvalitná tlac
- Prehľadne roztriedené farby
Som velmi spokojna - dodanie - 3 - 4 dni, kvalitne platno, vsetky farby, viditelne cislice
Ked som zacala malovat, neviem sa od toho odtrhnut. Ale... na tomto obrazku by som este zvyraznila vazu. Zda sa mi, ze dost zanikla. Ja ju skusim este troska zvyraznit, dufam, ze obraz nepokazim. Uz finisujem. Ale som velmi - velmi spokojna. Je to moja prva skusenost s takouto technikou - chytilo ma to ako droga. Obraz bude vianocnym darcekom pre moju dceru s rodinkou. DAKUJEM.
MAXIMALNE DOPORUCUJEM ❤️
- Super
- Nie všetky farby majú rovnakú hustotu
Pekné spracovanie vlastného motívu
Krásne obrazy, veľká spokojnosť
Veľmi zaujímavé maľovanie,
- ako vždy kvalitná tlač i vypnutie plátna na rám
- tentokrát sú niektoré farby trochu riedke, treba ich nechať otvorené niekoľko hodín, aby sa s nimi dalo pracovať, ale na ishope na to upozorňujú
Lahke malovanie
Lahke malovanie ,nic nie zlozite
Dobre sa to maluje,cisla vyditelne,ale ked sa pretru,tak nic nieje vidieť.Farby site,huste,oekne
Ok
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »